Magunkról

Jogi szolgáltatások 2007 óta

Ügyvédi irodánk elsősorban pénzügyi vállalkozások, ingatlanfejlesztő-, és beruházó társaságok, valamint ipari, és kereskedelmi területen működő kis-és középvállalkozások peres és peren kívüli jogi képviseletét látja el. Széleskörű tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanjog, a pénzügyi szolgáltatások joga, és a társasági jog területén.

Irodánk vezetője komoly tapasztalattal rendelkezik a polgári peres eljárásokban történő jogi képviseletben. Amennyiben a jogi képviselet során speciális, komplex szakkérdések (műszaki, adó, számviteli, egyéb) merülnek fel, és amennyiben a megbízó igényli, irodánk külső – akár igazságügyi – szakértőket von be az ügybe annak érdekében, hogy a jogi képviseletet a lehető leghatékonyabban láthassuk el.

Büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink között tudhatjuk a magyarországi lízingpiac számos banki hátterű, vezető szereplőjét, ingatlanfejlesztő társaságokat, illetve magyarországi ipari és kereskedelmi kis-és középvállalkozásokat. Ügyfeleinket a hatályos szabályok értelmében nem áll módunkban megnevezni a honlapunkon.

Önnek miben segíthetünk?